Diensten

Onze kruidenierswinkel de Pijp is ontstaan uit de wens om het Franse erfgoed in Amsterdam te promoten.

We bieden de consument een in Frankrijk geproduceerd voedingsassortiment dat de Franse knowhow in al zijn smaken en smaken benadrukt.

Gebaseerd op het model van de traditionele delicatessen, maar met een selectie die verder gaat dan de lokale producten die typisch worden aangeboden door typische merken, heeft onze ruidenierswinkel in de Pijp zichzelf de uitdaging gesteld om zoveel mogelijk nationale producten samen te brengen die afwezig zijn in de Nederlandse roggen.

Onze kruidenierswinkel biedt een ruime keuze aan gerechten die zowel de Franse gastronomie als de regionale culinaire bijzonderheden eer aan doen.

Van zoete boodschappen tot hartige boodschappen, via de vleeswarenafdeling is er een breed scala aan lokale producten beschikbaar voor de fijnproevers die willen genieten van kwaliteitsvoedsel.
Onze winkel heeft ook een afdeling voor verse producten met een groot assortiment zuivelproducten, crèmes en kazen.
Onze diepvriesafdeling biedt een ruim assortiment aan vleeswaren, ijsjes, kant-en-klaarmaaltijden en groenten.

Tot slot onze drankenafdeling die geweldige Franse wijnen van internationale faam te koop aanbiedt, maar ook niet-alcoholische dranken zoals artisanale vruchtensappen, siropen met atypische smaken.

Numbers Speak For Themselves!

4800 +
Curated Products
+
Curated Products
+
Product Categories
5/5
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mila Kunit

Certified Products

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

We Deal With Various Quality Organic Products!

Winkelwagen
Scroll naar top